Over Sander Nubé

Binnen ABN AMRO Bank ben ik werkzaam als senior Internet Business Developer. Na mijn studie economie in Rotterdam startte ik in 2005 in het traineeship van de bank. Sindsdien ben ik betrokken geweest bij de ontwikkeling van diverse nieuwe producten en diensten voor zowel klanten als medewerkers op het gebied van intra- en internet. Zo was ik betrokken bij de recente activiteiten van ABN AMRO op het gebied van webcare en ABN AMRO Linkedin products & services. Ik schrijf op persoonlijke titel voor Socializingbusiness.nl. Daarnaast schrijf ik eveneens op persoonlijke titel voor Marketingfacts.nl.

Share
 1. Tim Whittington’s avatar

  Beste Sander,

  Ik studeer aan de Vrije Universiteit, en ben op dit moment druk met mijn thesis, waarbij ik onderzoek doe naar de rol van Social Media bij organisaties. Het betreft een kwalitatief onderzoek, waarbij ik interviews zal afnemen met verantwoordelijken van het social media beleid binnen een organisatie.

  Nu heb ik een aantal organisaties geselecteerd opererend in uiteenlopende branches, maar zou graag een financiële dienstverlener toevoegen. Tijdens mijn zoektocht ben ik je website tegengekomen, en heb een aantal van je artikelen gelezen. Ik ben onder de indruk van je kennis, en je lijkt me zodoende een grote toevoeging voor dit onderzoek.

  Zoals ik al aangaf, betreft het een interview. Ik kan op locatie komen, en het hoeft niet langer te duren dan een half uur. De informatie wordt vertrouwelijk behandeld, namens mijzelf, maar ook binnen de Vrije Universiteit.

  Zodoende zou ik graag van je willen weten of je bereid bent om mee te werken?

  Ik hoor graag van je.

  Met vriendelijke groet,

  Tim Whittington
  06-34014884

Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>